's Graevenhof Turnhoutsebaan 439-445
Schilde , Antwerpen 2970
Prachtige feesten

Geef een schitterend,
uniek en betaalbaar familiefeest

Gezellig feest vieren

Een baby'tje geboren? Een gouden jubileum? Klaar voor een prachtige bruiloft? Hoe dan ook, je hebt altijd een reden om te vieren. En dat doe je in 's Graevenhof het best.

Een en al verwennerij

Onze indrukwekkende feestzalen zijn een lust voor het oog. Net zoals onze creatieve keuken, vol culinaire verrassingen. Een waar genot voor jouw smaakpapillen.

’s Graevenhof beschikt over ingerichte zalen waar meer dan 600 personen kunnen meegenieten van de culinaire hoogtepunten.

Een uitgebreid privéfeest? Of liever een klein familiefeest met een gezellige sfeer? Met ons ruim aanbod aan formules en zalen vindt iedereen wat wils. Gegarandeerd.

Waarvoor kan je bij ons terecht?

Offerte aanvragen

Interesse?

Ben je op zoek naar een unieke feestzaal met veel mogelijkheden voor jouw speciale dag of bedrijfsevent? Laat je dan inspireren door onze exclusieve ALL-IN formules en kom eens langs. Heb je vragen of wens je een formule op maat aarzel dan niet om ons te contacteren.

Laat je inspireren

Uitgekeken op traditionele feestlocaties? Samen met jouw input werken we het perfecte feest op maat uit. Met je gasten achteraf genieten van spetterend entertainment, of toch liever een dansfeest? 's Graevenhof weet raad.

Onvergetelijk huwelijksfeest

Trouwen in dé beste setting

Je huwelijk in een prachtige setting die helemaal op jou en je geliefde is afgestemd. Alles is mogelijk om er een onvergetelijke dag van te maken.

Bekijk dit thema

Gezellig familiefeest

Samen het leven vieren

Een baby'tje geboren? Een gouden jubileum? Of iemand jarig? Hoe dan ook, je hebt altijd een reden om te vieren. En dat doe je in 's Graevenhof het best. Met…

Bekijk dit thema

Iets compleet anders?

Verras ons en jezelf met een geweldig idee

Een feest is maar zo goed als de beleving ervan. Geen thema of idee is te gek en we gaan graag all-out om je een all-in ervaring aan te kunnen bieden. Vlot…

Bekijk dit thema

Catering service bij ons of bij jou

Complete verzorging van jouw feest

De reden waarom jij een privé- of bedrijfsfeest organiseert, kan uiteenlopend zijn maar de combinatie van hemels eten, de locatie en de sfeer blijven het …

Bekijk dit thema

Waarom 's Graevenhof?

Een geweldig privéfeest is geen exacte wetenschap. Toch laten we bij 's Graevenhof niets aan het toeval over. Een huwelijk, jubileum of verjaardagsfeest dat tot in de puntjes verzorgd is, daar kan je geen nee tegen zeggen.

1

Jarenlange ervaring in privéfeesten

Expertise
2

Elk type feest is mogelijk

Flexibel
3

Centrale ligging rond Antwerpen

Vlot bereikbaar

Onze feestzalen

Klein maar fijn of toch liever groot en frivool? Elk evenement is een feest om het in 's Graevenhof te organiseren. Van trouwfeesten tot productvoorstellingen tot jubileums.

The Ballroom

Zaal Résidence

Dankzij haar akoestiek waan je jezelf meteen in een lang vervlogen tijd. Onze zaal Résidence doet de term balzaal alle eer aan. Van huwelijken tot seminaries, eender welk feest je wilt laten plaatsvinden, in onze Ballroom swing je als nooit ervoor.

Lees praktische informatie over deze feestzaal.

Waarvoor

Feesten & meetings van 130 tot 600 personen

Offerte aanvragen

The Commanderie

Zaal La Commanderie

In deze doorleefde intieme sfeer met houten parketvloeren, rijkelijke stofferingen, sfeerverlichting & een authentieke riante bar zal elke gast zich onmiddellijk thuis voelen. Of het nu gaat om een plechtige viering, een business meeting of om een familiebijeenkomst.

Lees praktische informatie over deze feestzaal.

Waarvoor

Feesten & meetings van 40 tot 130 personen

Offerte aanvragen

The Lounge

Zaal Lounge

Dineren of vergaderen en petit comité? Het warme en gezellige kader van onze lounge zal je volledig omarmen. Dankzij de gemoedelijke sfeer en het perfecte comfort, voorzien we de basis om van elke bijeenkomst een succes te maken. Volledig uitgerust met automatisch projectiescherm, beamer, televisie en Wi-Fi.

Lees praktische informatie over deze feestzaal.

Waarvoor

Feesten & meetings van 10 tot 30 personen

Offerte aanvragen
Zalen
's Graevenhof
Turnhoutsebaan 439-445
2970 Schilde