's Graevenhof Turnhoutsebaan 439-445
Schilde , Antwerpen 2970

Niet meer elke ochtend in de spits

Verlies je veel tijd om in de file te staan, omdat je om 9u een afspraak hebt in t’ Stad? Dan weten wij de perfecte oplossing voor jou en je bedrijf! Onze multi-inzetbare vergaderruimtes die volledig uitgerust zijn aan jouw professionele behoeftes.

Vergaderen in stijl

Parkeer je wagen op onze privé parking of laad je elektrische wagen voor de deur op. Wij voorzien alvast balpennen, post-it’s, gratis WiFi en een grote whiteboard zodat jullie direct van start kunnen gaan. Bovendien worden jullie ook verwend door ons keukenteam met verschillende gastronomische gerechten.

Alles in een ALL-in formule
Ben je op zoek naar een unieke locatie met veel mogelijkheden voor een vergaderruimte? Laat je dan inspireren door onze exclusieve ALL-IN formules en kom gratis de zalen bezichtigen. Heb je vragen of wens je een formule op maat aarzel dan niet om ons te contacteren.

Classic ALL-IN formule vanaf € 44
Freestyle ALL-IN formule vanaf € 18

Voorzieningen:

Nu boeken

We dromen graag mee over jouw feest

's Graevenhof is dé locatie voor zowel privé- als business events. Ons aanbod aan diensten en zalen maakt dat elk feest eentje wordt om nooit te vergeten. Teken je evenement uit en wij nemen spoedig contact op.

Offerte aanvragen
's Graevenhof
Turnhoutsebaan 439-445
2970 Schilde