's Graevenhof Turnhoutsebaan 439-445
Schilde , Antwerpen 2970
Uniek, op maat en betaalbaar

Grenzeloze bedrijfs- en personeelsfeesten

Het enige wat u hoeft te doen doen is uw gasten uitnodigen, wij zorgen voor de rest. Met meer dan 20 jaar ervaring in organiseren, decoreren en ontvangen van gasten zijn wij de ideale eventplanner voor uw bedrijf. Van personeelsfeesten voor KMO’s tot grote ondernemingen, ‘s Graevenhof zorgt voor een uniek feest op maat.

Uw offerte op maat

's Graevenhof is meer dan enkel een feestzaal. We verzorgen niet alleen het eten, maar ook de zaalindeling, versiering, entertainment en ontvangst. Samen maken we er een unieke dag van voor u en uw gasten. Wij regelen alles, zodat u gewoon kan ontspannen, genieten en beleven. Het prijskaartje? Dat is op voorhand vastgelegd. Gastronomisch, feestelijk en stijlvol maar zonder verrassingen als de rekening komt.

Meer lezen over bedrijfs- en personeelsfeesten.

Unieke, op maat en betaalbaar personeelsfeesten

Troeven

Bekijk al onze troeven.

Hebt u vragen? Wilt u direct een vrijblijvende offerte? Of graag de feestzalen al eens bezichtigen? Klik hier voor contact.

Telefoon: +32 3 380 11 80
E-mail: info@graevenhof.be

Betaalbare all-in formules

Wij bieden verschillende op maat gemaakte paketten aan:

Nu boeken

Laat ons jouw bedrijfsfeest plannen!

's Graevenhof is dé locatie voor business events. Ons aanbod aan diensten en zalen maakt dat elk feest eentje wordt om nooit te vergeten. Teken je evenement uit en wij nemen spoedig contact op.

Offerte aanvragen
's Graevenhof
Turnhoutsebaan 439-445
2970 Schilde