's Graevenhof Turnhoutsebaan 439-445
Schilde , Antwerpen 2970
Complete ontzorging van jouw feest

De uitstraling van je evenement is belangrijk voor jou... en dus ook voor ons!

De reden waarom jij een privé- of bedrijfsfeest organiseert kan uiteenlopend zijn maar de combinatie van hemels eten, de locatie en de sfeer blijven het geheim van elk geslaagd feest. De catering service van ‘Catering d’O’ kan er mee voor zorgen dat jouw evenement een groot succes wordt en dat je gasten dit niet snel vergeten!

Een catering service met focus op jouw noden!

Het team achter Catering d’O heeft jarenlange ervaring met het assisteren van klassieke brunches/ lunches op locatie tot en met volledig uitgewerkte thema feesten. Wij bieden naast traditionele ook vegan, vegetarische en glutenvrije catering aan, wij doen er alles aan om je gasten compleet te verwennen.

De troeven van Catering d’O
We laten bij Catering d'O niets aan het toeval over.

ALL-in catering formule
Ben je op zoek naar een catering service die veel waarde hecht aan professionele bediening, duurzame en ecologische producten? Dan is Catering d’O de perfecte oplossing! Wil je meer informatie over onze catering service of wil je weten wat wij voor jou kunnen doen? Neem dan contact met ons op en we werken een voorstel op maat uit, voor jouw evenement.

Telefoon: +32 3 380 11 80
E-mail: info@graevenhof.be

Nu boeken

We dromen graag mee over jouw feest

's Graevenhof is dé locatie voor zowel privé- als business events. Ons aanbod aan diensten en zalen maakt dat elk feest eentje wordt om nooit te vergeten. Teken je evenement uit en wij nemen spoedig contact op.

Offerte aanvragen
's Graevenhof
Turnhoutsebaan 439-445
2970 Schilde