's Graevenhof Turnhoutsebaan 439-445
Schilde , Antwerpen 2970
 

Culinair dromenland

Smakelijke seizoensproducten, moderne kooktechnieken maar vooral een hoop liefde voor het vak. Onze chef tovert heerlijke gerechten op tafel, zowel in ’s Graevenhof als op locatie.

Bekijk de video

Een en al verwennerij

Altijd al in smaken en geuren willen kunnen dromen? Grenzen verleggen, dat is waar de catering van Catering d'O elke dag naar streeft.

Minder comfort zone en meer comfort food. Boek ons voor je komende evenement of feest. Onze keuken verrast op zijn beurt met opwindende smaken die mond vol tanden zet.

Boek Catering d'O

Interesse?

Ben je op zoek naar een unieke feestzaal met veel mogelijkheden voor jouw speciale dag of bedrijfsevent? Laat je dan inspireren door onze exclusieve ALL-IN formules en kom eens langs. Heb je vragen of wens je een formule op maat aarzel dan niet om ons te contacteren.

Totale beleving

Goede catering, dat is een kunst. Toch laten we met Catering d'O niets aan het toeval over. Of je nu bij ons of op locatie wilt genieten van onze ecologische keuken. Hier kan je geen nee tegen zeggen.

1

Catering op maat

Niets is te gek
2

's Graevenhof

Catering bij ons
3

Wegdromen op elke plek

Elke locatie

Ecologische keuken

Verrassende smaakcombinaties. Een lust voor mond en oog en steeds bereid met heerlijke verse eigen kweek. Op ons keukenteam zijn we trots, zij bereiden alle gerechten met een hart voor mens & milieu.

Boek Catering d'O
's Graevenhof
Turnhoutsebaan 439-445
2970 Schilde