's Graevenhof Turnhoutsebaan 439-445
Schilde , Antwerpen 2970

Zakelijke zorgen laat je
gewoon achter bij de vestiaire

Bruisende business events

Bij een bedrijfsfeest in het 's Graevenhof draaien we de rollen even om. We nemen je bij de hand en begeleiden je doorheen jouw spetterend evenement.

Een en al verwennerij

Dromen je over een dag of avond dat volledig in het teken staat van je bedrijf of je product? Welkom bij 's Graevenhof, de perfecte locatie voor je evenement. Wij zorgen voor een complete ontzorging en laten niets aan het toeval over.

Naast ruime vergaderaccommodatie, moderne audiovisuele apparatuur en gratis WiFi helpen we je graag met het uitdenken van je evenement. Nodig je gasten uit in één van onze stijlvolle feestzalen en vergeet zelf niet volop mee te genieten.

Waarvoor kan je bij ons terecht?

Offerte aanvragen

Interesse?

Ben je op zoek naar een unieke feestzaal met veel mogelijkheden voor jouw speciale dag of bedrijfsevent? Laat je dan inspireren door onze exclusieve ALL-IN formules en kom eens langs. Heb je vragen of wens je een formule op maat aarzel dan niet om ons te contacteren.

Laat je inspireren

Uitgekeken op traditionele feestlocaties? Samen met jouw input werken we het perfecte feest op maat uit. Met je gasten achteraf genieten van spetterend entertainment, of toch liever een dansfeest? 's Graevenhof weet raad.

Afterwork

Een legendarisch concept

De perikelen van een stressvolle werkweek wegfeesten? Da's het hoofdingredient van een afterwork. Een leuke invulling, genoeg eten en drank om de avond te…

Bekijk dit thema

Productvoorstelling

Toon je product in al haar pracht

's Graevenhof is de ideale locatie om je product of dienst voor te stellen of te tonen. Vlot bereikbare ligging rond Antwerpen, ruime zalen en uitgebreide…

Bekijk dit thema

Muzikale fantasie

Laat je gasten compleet uit de bol gaan

Een streepje muziek haalt vaak het beste in een feest naar boven. Een uitbundige liveband, een onstuimige DJ of toch eerder een timide stuk piano of klassieke…

Bekijk dit thema

Nieuwjaarsreceptie

Samen het nieuwe jaar starten!

Het volgende jaar spetterend inzetten met jouw collega's of zakenrelaties? Een nieuwjaarsreceptie organiseren in regio Antwerpen waar jouw gasten nog jaren…

Bekijk dit thema

Iets compleet anders?

Verras ons en jezelf met een geweldig idee

Een feest is maar zo goed als de beleving ervan. Geen thema of idee is te gek en we gaan graag all-out om je een all-in ervaring aan te kunnen bieden. Vlot…

Bekijk dit thema

Waarom 's Graevenhof?

Een geweldig bedrijfsfeest is geen exacte wetenschap. Toch laten we bij 's Graevenhof niets aan het toeval over. Een seminarie, productvoorstelling of vergadering dat tot in de puntjes verzorgd is, daar kan je geen nee tegen zeggen.

1

Jarenlange ervaring in bedrijfsfeesten

Expertise
2

Elk type feest is mogelijk

Flexibel
3

Centrale ligging rond Antwerpen

Vlot bereikbaar

Onze feestzalen

Klein maar fijn of toch liever groot en frivool? Elk evenement is een feest om het in 's Graevenhof te organiseren. Van trouwfeesten tot productvoorstellingen tot jubileums.

The Ballroom

Zaal Résidence

Dankzij haar akoestiek waan je jezelf meteen in een lang vervlogen tijd. Onze zaal Résidence doet de term balzaal alle eer aan. Van huwelijken tot seminaries, eender welk feest je wilt laten plaatsvinden, in onze Ballroom swing je als nooit tevoren.

Lees praktische informatie over deze feestzaal.

Waarvoor

Feesten & meetings van 130 tot 600 personen

Offerte aanvragen

The Commanderie

Zaal La Commanderie

In deze doorleefde intieme sfeer met houten parketvloeren, rijkelijke stofferingen, sfeerverlichting & een authentieke riante bar zal elke gast zich onmiddellijk thuis voelen. Of het nu gaat om een plechtige viering, een business meeting of om een familiebijeenkomst.

Lees praktische informatie over deze feestzaal.

Waarvoor

Feesten & meetings van 40 tot 130 personen

Offerte aanvragen

The Lounge

Zaal Lounge

Dineren of vergaderen en petit comité? Het warme en gezellige kader van onze lounge zal je volledig omarmen. Dankzij de gemoedelijke sfeer en het perfecte comfort, voorzien we de basis om van elke bijeenkomst een succes te maken. Volledig uitgerust met automatisch projectiescherm, beamer, televisie en Wi-Fi.

Lees praktische informatie over deze feestzaal.

Waarvoor

Feesten & meetings van 10 tot 30 personen

Offerte aanvragen
Zalen
's Graevenhof
Turnhoutsebaan 439-445
2970 Schilde